malinvikstrm.blogg.se

Lång vecka

Publicerad 2016-01-16 16:48:11 i Allmänt,

En vecka som skulle bestå av mycket skola och jobb blev mycket skola och extremhuvudvärk... Har altså inte kunnat jobba pga en huvudvärk som har suttit i större delen av veckan.. Dock har man inte kunnat slappna av då det var exemantion i massage i tisdags, tentamen i idrottsmedecin i torsdags och har samtidigt skrivit och lämnat in en del uppgifter och har fortfarande minst 2uppgifter att bli klar med innan bussen till alperna går av stapeln på fredag! Kan ärligt säga tat jag inte är ett dugg taggad på den resan för tillfället då det verkligen inte kommer lägligt pga många anledningar men bara att hålla masken och försöka ha kul. 
 
Vaknade iaf i morse med lindrig huvudvärk så jag bestämde mig för att följa med Ann-Sofie till Gubbängen och hjälpa till i sekitariatet när Patrik spelade. Var ju ändå en super fin vinterdag det bjöds på! Samt att GT/76 slog Skutskär (skitskär) med 9-6! Men nu är jag hemma i min lilla lägenhet och är djupfryst! Blir nu en lugn kväll med plugg och serier framför mig. 
 
Love

MYS

Publicerad 2016-01-10 19:30:05 i Allmänt,

 
Åkte hem till Patrik för att ha en mysig kväll! Ansikstmask, fixa naglar och kolla från start på OC (igen) medans Patrik sitter och spelar NHL! Bättre avslut på en lång vecka helt klart! 
 
Love 

Söndag

Publicerad 2016-01-10 14:52:43 i Allmänt,

 
 
Söndag och äntligen en ledig dag! Dock behövdes det tvättas och skolarbet behöver bli gjord men att spendera några minuter i sängen och kolla på serier finns det alltid plats för. Fick sms tidigare idag om att min lilla sovmorgon imorgon får jag stå över då jag istället behöver ställa kl på 04:45 för att vara på jobbet 06:30.. jobbigt men pengar in på kontot. Hur exakt jag kommer spendera resten av eftermiddagen och kvällen nu är ännu oklart men har popcorn, cola och godis så tror jag klarar mig ganska så bra. 
 
Love 
 
 

Om

Min profilbild

Malin Vikström

21y/o Stockholm Tränarstudent

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela