malinvikstrm.blogg.se

Regn, regn och ännu mera regn

Publicerad 2015-07-30 18:37:17 i Allmänt,

 
Igår passade vi på att testa en ny golfbana när det var uppehåll från allt regn denna sommar. Vi var och hälsade på Internationell GK som ligger vid Arlanda så under hela rundan både hörde vi och såg hur planen lyfte och landade. Jag tyckte ändå att det var en rolig bana där det inte var alldeles för långa hål då jag inte blivit så bra på att slå långa slag än. Det var även lite extra roligt då jag för första gången gick en runda med officiellt HCP och då även kunde skriva in min runda ordentligt på Golf.se. 
 
När vi kom tillbaka till stugan så började det som vanligt att regna. Och regn är det mesta vi har fått sett idag med. Just nu är det uppehåll och ser faktiskt ut som om himlen sakta men säkert spricker upp och lite blå himmel kan man se nu. Så hoppas på att det inte kommer nå mer regn i kväll iaf. 
 
Imorgon styrs bilen upp till Gävle för att hälsa på mamma och pappa samt hämta ut mitt nya pass som jag fixade för ca 2v sedan. Resten av kvällen blir Det Harry Potter maraton för mig och anta att det blir Fifa för grabbarna. Typisk kväll för oss här i skogen.
 
/M

GRÖNT KORT

Publicerad 2015-07-28 18:09:12 i Allmänt, Golf,

 
Ja då har man klarat gränsen 46slag på 9håls banan för att nu fått grönt kort och officiellt HCP 36 då jag slog 42slag idag. Så nu kan jag kalla mig själv för ”golfspelare”. Har självklart en bra bit kvar för att kunna kalla mig själv en bra golfspelare. 
Vädret idag har ju som vanligt inte varit på topp så det känns verkligen som om allt här i skogen är blött ellr fuktigt och självklart sitter jag och fryser konstant då jag är djupfryst… 
Börjar även bli väldigt nervös då jag nästa vecka åker till Gbg på mitt första riktiga träningsläger som tränar. Jag ska ingå i en tränarutbildning 2år via förbundet och ett scandinaviskt utbildningsprojekt för både ungdomsåkare och tränare mellan Sverige, Danmark, Finland och det nya deltagande landet Norge. Ska bli en intressant och lärorik sak att vara med i. Har förut varit med i det gamla projektet som aktiv i 4år men nu ska jag alltså ta klivet till att vara med som tränar aspirant. Så börjar bli riktigt nervös inför det första lägret som då börjar den 6/8. Men det kommer nog att gå bra. 
Nu ska jag fortsätta att kolla på film medan bröderna Berglund spelar Fifa15. 
 
/M  

Måndags huvudvärk

Publicerad 2015-07-27 18:20:55 i Allmänt,

Patrik och Martin spelade en omgång biljard i klubbhuset efter golfen idag 
 
 
Vaknade i morse med en extremt matt känsla i kroppen och spränghuvudvärk. Allt jag ville vara att bara ligga kvar i sängen hela dagen, alt mysa i soffan med täcket, stor godispåse och film på datorn/TV:n! Men det fick man ju tyvärr inte utan det var bara att kliva upp och se glad ut för en golfrunda på 18håls banan var inbokat… Kanska ganska förståeligt att golfen inte gick speciellt bra idag då koncentrations förmågan på bollen och vad man gjorde var inte på topp med ett huvud som både dunkar och gör ont… Men nu är det gjort och jag blir nog kvar här under filten i soffan hela kvällen halv sovande medan grabbarna spelar Fifa. Funderar eventuellt på att slå på en film på datorn så att jag har något roligare att kolla på.
 
/M
 

Om

Min profilbild

Malin Vikström

21y/o Stockholm Tränarstudent

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela