malinvikstrm.blogg.se

Mysfrukost i sängen

Publicerad 2015-11-15 11:17:00 i Allmänt,

 
När Patrik är i Uppsala och ska spela match passade jag på att ha en mysig morgon stund för mig själv med lite frukost i sängen och film på TVn. Igår valde jag att inte skriva något då allt jag kände var förtvivlan över det hemska som hände i Paris.. #PrayForParis 
Sedan mådde inte jag på topp heller så då fick valet bli att låta bloggen stå och gapa tom. För övrigt igår så införskaffade jag mig äntligen en liten ugn! Så nu äntligen kan jag äta mat som jag vill samt baka! Min lilla lägenhet känns mer som ett hem nu. Så förutom att jag nu 11.30 ska ha full fokus på Elitrapport.se och GT/76 Bandy borta match mot Uppsala BoIS och heja på den snyggaste bandyspelaren med nr6 på ryggen i GT, ska jag städa och ev baka en liten kladdkaka. 
Kvällen sedan kommer spenderas med Patrik då vi ska passa på att gå på BIO som avslut på denna vecka. 
 
/M

Ljus i höst rusket

Publicerad 2015-11-13 22:47:14 i Bilder,

 
En fredagskväll med massa mys! Att jag älskar levande ljus har jag ju redan talat om så ska inte tjata igenom det hela igen utan bjuder därför på några bilder istället.
Nu ska jag forsätta kvällen i sängen med Mamma Mia på Tv:n så ni får ha en fortsatt trevlig/mysig fredags kväll.
 
/M

Ticket to Ride

Publicerad 2015-11-13 17:24:50 i Allmänt,

 
Fredags kvällen ha börjat för mig i alla fall. Den lilla tiden jag får spendera med Patrik denna kväll har jag precis gjort och då passade vi på att spela lite ticket to ride innan han ska träna på Zinkensdam ikväll. Så nu när jag sitter här hemma själv med tända ljus lite här och där känner jag mig extremt ensam. Men är inte ett dugg avundsjuk på Patrik som ska träna bandy ute i dett hemska höst väder. Vet inte hur vädret är där ni beffinner er men här utanför mitt fönster vräker regnet ner... Av erfarenhet från alla mina år som skridskoåkare vet jag att det inte finns värre kvällar att träna på som dom när det regnar och man inte har tak över huvudet.
 
/M 

Om

Min profilbild

Malin Vikström

21y/o Stockholm Tränarstudent

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela