malinvikstrm.blogg.se

Sommarlov

Publicerad 2015-06-09 15:42:00 i Allmänt, Bilder, Golf,

Mitt efterlängtade sommarlov har äntligen börjat och hittills har den varit kanon. Så nu har man alltså överlevt 1av minst 3år på GIH (Gymnastik och Idtotts Högskolan i Stockholm) där jag hittat tillbaka till min älskade vän Ida, träffat massa nya vänner som förgyller mina dagar med skratt och där jag hittat min kärlek Patrik!
Hittills har jag bara spenderat större delen av sommarlovet ute på golfbanorna tillsammans med Patrik och hans mor. Kan ju som sagt inte kalla mig golfproffs men det går sagts men säkert framåt. Hoppas på att hinna med minst en till runda idag iaf. 


Patrik ❤️
 
/M

Första golfrundorna

Publicerad 2015-06-07 10:35:00 i Allmänt, Bilder, Golf,

Jag har då efter förra år av snack äntligen gått gröntkort utbildning för golf. Så nu får jag gå fadder rundor på 9håls banor med dem som har grönt kort så i torsdags gick jag mina första rundor med Patrik, Marcus och Jenny. 
Kan ju inte påstå att jag var speciellt duktig på det men helt klappkass var jag nog inte! Kul var det iaf och ser fram emot att spela nästa gång! Behöver bara köpa mig en putt ⛳️ 
 

Patrik står och tränar på att putta medans vi väntar på Marcus och Jenny. 
 
/M

Besvikelse

Publicerad 2015-06-02 15:36:31 i Allmänt,

Om det är något jag har känt mycket den senaste tiden så är det besvikelse. Besvikelse på vänner, familj och framförallt på mig skälv. Besviken på vänner som istället för att stötta, förstå och hjälpa utan trycker ner än och påpekar alla brister man har istället. Besvikelsen på familjen som tar saker o ting för givet och inte bryr sig att dom låter andra trycka ner än och att dom sårar något enormt.. Och besvikelsen på mig själv över att inte lyckas med skolarbetena, idrotten och allt annat man tar för sig. Sedan känslan av att man är en besvikelse till andra gör det svårt att hålla minen och vara den där glada malin jag vill vara. Nä nu skulle jag behöva något positivt som händer i mitt liv. Ett bevis på att man gör något rätt, att man faktiskt har betydelse och att jag kan vända det här.. 

/M

Om

Min profilbild

Malin Vikström

21y/o Stockholm Tränarstudent

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela