malinvikstrm.blogg.se

Vill ha mer tid

Publicerad 2015-05-23 23:57:14 i Allmänt, Bilder,

Känns just nu som tiden går alldeles för fort! Vill ha sommar då jag känner att jag är i behov utav sol och värme men vill inte lämna Stockholm för att jobba i Gävle... Försöker verkligen att spendera så mycket tid som möjligt tillsammans med mannen i mitt liv Patrik då jag tyvärr inte kommer kunna umgås med honom så mycket som jag vill i sommar. 
Men men får njuta av tiden jag har för tillfället och det gör jag verkligen! Vi började veckan med att slå på stort och köpa en helikopter till Patriks gopro kameror för att kunna göra coola bilder och filmer. Kan erkänna att jag var extremt skeptisk till om den var värd pengarna först men efter att sett bilderna så kan jag sägs att den verkligen var värd pengarna! 

/M

Underbar helg

Publicerad 2015-05-17 22:37:05 i Allmänt, Bilder, Gävle,

En helg som har varit helt perfekt och underbar även fast vädret inte varit på topp lämnar jag nu bakom mig. 
Började helgen i fredags med att möta upp min mor, min kusin och. Tre utav mina fyra fastrar på stan för att bli bjuden på lunch på Fridays på Östermalm. Super god mat och trevligt sällskap, den perfekta början på helgen helt enkelt. Fortsatte eftermiddagen sedan med att hämta upp Patrik och Viktor efter deras lektioner och gympass  för att ta oss upp till min o Viktors hemstad Gävle. Detta var alltså första gången Patrik skulle åka med mig hem till mina föräldrar så om jag ska vara ärlig var jag ganska så nervös.. 
Men helgen blev helt kanon och jag kan verkligen säga att jag har hittat den mest fantastiska killen att kalla för min pojkvän! Så nu när jag ligger i min säng hemma i Solna är det med ett stort leende på läpparna och ett hjärta som är fyllt med lycka och kärlek! 
Patrik och Viktor i bilen upp till Gävle 

Viktor och jag 

Patrik på churt street (Ett av mina favorit ställen i Gävle) 

Godnatt /M 

Känslor i Kaos

Publicerad 2015-05-14 21:47:10 i Allmänt,

Om det är något jag har och är väldigt bra på att käna så är det känslor. Samtidigt som jag går runt och känner att jag är den lyckligaste tjejen på denna jord med min dröm man till pojkvän, ett gäng underbara människor runt mig som jag kan kalla mina vänner, studerar på en skola jag verkligen trivs på och studerar ämnen som är intressanta och (även fast jag inte vill erkänna det i alla lägen) relevanta i mitt stora intresse idrott, jag är bostatt i den stad jag i princip alltid velat bo i och jag ser så extremt många möjligheter i min framtid så går jag även runt och känner massa sorg, ensamhet, utanförskap och att inget jag gör blir bra/rätt... Så stor känslobomb på mig kan jag lova! När man känner alla dessa känslor så är det väldigt lätt att kolla tillbaka på det förflutna. 
Önskar att jag visste hur jag ska få pli på alla mina känslor så jag kan vara den dära lyckliga och glada Malin som jag vill vara och som jag egentligen är! Vet att när jag är runt speciellt en person så är jag den tjejen men tyvärr så kan jag inte vara runt honom 24/7 (som jag egentligen önskar att jag kunde) utan får suga åt mig utav den känslan och den energi jag får utav honom dom gånger jag har möjlighet att vara runt honom! Förhoppningsvis så löser sig de stora problemen snart och jag kan under sommaren få styr på mina känslor! 
Jag vill iaf tacka de personer som var dag finns där för mig och lyser upp min vardag och står ut med alla mina problem. Ni är guld värda! Och lite extra mycket kätlek till min Patrik som jag älskar mer än någon/något annan!
 
/M
 

Om

Min profilbild

Malin Vikström

21y/o Stockholm Tränarstudent

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela