malinvikstrm.blogg.se

Bild från Patrik

Publicerad 2015-04-24 22:48:00 i Allmänt, Bilder,

Igår tog Patrik en del bilder med sin kamera och tydligen tog han någon på mig med så tänkte att jag bjuder på den han skickade på mig :
 
/M
 

Allt rullar på

Publicerad 2015-04-24 15:24:38 i Allmänt,

Vet att jag sagt det förut men måste säga det igen, Jag Älskar Min Pojkvän Extremt Mycket!!
Igår var det ännu en dag me fint väder så efter mina tv föreläsningar om Motorik i Biomekaniken så åkte jag och Patrik in till Centrum för att njuta av våren. Patrik hade med sig sin kamera och gick runt och fottade lite här och där. Super mysig eftermiddag i stan som vi avslutade med att käka på Texas Longhorn! God mat och bästa sällskapet man kan få! 
Efter åkte vi hem till mig i Solna där vi tog en löprunda på 5km innan vi hade en myskväll framför tv:n och kollade på andra filmen av Transformers. Så ärligt kan man annat än att älska honom?? 
Svar NEJ!!!
 
Nu sitter jag på tåget som ska ta mig till Västerås där jag ska vara hela helgen på möte med svenska skridskoförbundet och bl.a. diskutera skridskorns framtid. Kommer bli en intessant och lärorik helg för mig som har mitt mål att en dag jobba i förbundet och få åka runt som landslagstränare. Lite därför jag studerar min 3åriga utbildning som ag gör och om planerna går som planerat kommer jag även vara med i 2-3årig utbildning från förbundetshåll och åka runt ed ungdomslandslaget/skridsko akademin på läger och tävlingar! Håller tummarna! 
 
/M

Onsdag 22/4

Publicerad 2015-04-22 21:42:49 i Allmänt, Bilder,

Idag vaknade man verkligen med ett leende på läpparna! Igår var det 6månader sedan jag och Patrik blev "vi"! 6månader av lycka från mitt håll i alla fall, kan inte tala åt Patrik men jag hoppas han känner lika. 
Så ett leende hade jag redan men när jag såg att det var fint väder blev leendet bara större! In till skolan för två biomekanik föreläsningar med lunch imellan ute på trappen in till skolan med utsikt mot Stadion. Sommaren närmar dig med stormsteg! Satt sedan kvar för att fixa till en teknikanalys som jag visst hade glömt att skicka in förra månaden, men men bättre sent än aldrig säger jag. 
Eftermiddagen och kvällen har sedan spenderats med min mor som är på stroke kurser här i Stockholm idag och imorgon, så vi passade på att sätta oss på en av uteserveringarna i Kungsträdgården och njuta av solen och de blommade träden! Avsluta kvällen mer middag på Jensen's Bøfhus. Dagen har varit superbra och det ända som saknades idag var att jag inte fick se min kärlek men det gör inget! Jag vet att han älskar mig och det är allt jag behöver! 
Kungsträdgården 
Foodporn

/M


Om

Min profilbild

Malin Vikström

21y/o Stockholm Tränarstudent

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela