malinvikstrm.blogg.se

Onsdag 22/4

Publicerad 2015-04-22 21:42:49 i Allmänt, Bilder,

Idag vaknade man verkligen med ett leende på läpparna! Igår var det 6månader sedan jag och Patrik blev "vi"! 6månader av lycka från mitt håll i alla fall, kan inte tala åt Patrik men jag hoppas han känner lika. 
Så ett leende hade jag redan men när jag såg att det var fint väder blev leendet bara större! In till skolan för två biomekanik föreläsningar med lunch imellan ute på trappen in till skolan med utsikt mot Stadion. Sommaren närmar dig med stormsteg! Satt sedan kvar för att fixa till en teknikanalys som jag visst hade glömt att skicka in förra månaden, men men bättre sent än aldrig säger jag. 
Eftermiddagen och kvällen har sedan spenderats med min mor som är på stroke kurser här i Stockholm idag och imorgon, så vi passade på att sätta oss på en av uteserveringarna i Kungsträdgården och njuta av solen och de blommade träden! Avsluta kvällen mer middag på Jensen's Bøfhus. Dagen har varit superbra och det ända som saknades idag var att jag inte fick se min kärlek men det gör inget! Jag vet att han älskar mig och det är allt jag behöver! 
Kungsträdgården 
Foodporn

/M


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin Vikström

21y/o Stockholm Tränarstudent

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela