malinvikstrm.blogg.se

Känslor i Kaos

Publicerad 2015-05-14 21:47:10 i Allmänt,

Om det är något jag har och är väldigt bra på att käna så är det känslor. Samtidigt som jag går runt och känner att jag är den lyckligaste tjejen på denna jord med min dröm man till pojkvän, ett gäng underbara människor runt mig som jag kan kalla mina vänner, studerar på en skola jag verkligen trivs på och studerar ämnen som är intressanta och (även fast jag inte vill erkänna det i alla lägen) relevanta i mitt stora intresse idrott, jag är bostatt i den stad jag i princip alltid velat bo i och jag ser så extremt många möjligheter i min framtid så går jag även runt och känner massa sorg, ensamhet, utanförskap och att inget jag gör blir bra/rätt... Så stor känslobomb på mig kan jag lova! När man känner alla dessa känslor så är det väldigt lätt att kolla tillbaka på det förflutna. 
Önskar att jag visste hur jag ska få pli på alla mina känslor så jag kan vara den dära lyckliga och glada Malin som jag vill vara och som jag egentligen är! Vet att när jag är runt speciellt en person så är jag den tjejen men tyvärr så kan jag inte vara runt honom 24/7 (som jag egentligen önskar att jag kunde) utan får suga åt mig utav den känslan och den energi jag får utav honom dom gånger jag har möjlighet att vara runt honom! Förhoppningsvis så löser sig de stora problemen snart och jag kan under sommaren få styr på mina känslor! 
Jag vill iaf tacka de personer som var dag finns där för mig och lyser upp min vardag och står ut med alla mina problem. Ni är guld värda! Och lite extra mycket kätlek till min Patrik som jag älskar mer än någon/något annan!
 
/M
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin Vikström

21y/o Stockholm Tränarstudent

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela